• Program


    Zenél a mozi - Mamma Mia ! Sose hagyjuk abba -Görög est

    Zenél a mozi - Mamma Mia ! Sose hagyjuk abba -Görög est

    Január 26. szombat
    16.30 Mamma Mia! Sose hagyjuk abba – Görög est

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 26. szombat, 16:30

    Filmvetítés és zenés előadás

    Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

    Mamma Mia 2
    (amerikai zenés vígjáték, 114 perc, 2018.) 
    A film cselekménye két idősíkon fut, az egyik  elmondja a történetet Donna Sheridan Kalokairi szigetére érkezéséről és az első találkozásáról lánya, Sophie három lehetséges apjával, valamint megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre.

    19.00 Táncház a Mydros együttessel
    Az együttest 2001-ben alapították görög és magyar fiatalok, hogy megoszthassák mindenkivel azt az örömöt, amit a görög zene és tánc ad nekik gyermekkoruk óta.

    Jegyár: 1000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 800 Ft

    Ajánlatunk


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016