• Program


    Zenél a Mozi: Rock 'n' roll est

    Zenél a Mozi: Rock 'n' roll est

    Filmvetítés és zenés előadás
    Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 10. szombat, 17:30

    ZENÉL A MOZI!
    Filmvetítés és zenés előadás
    Sorozatunkban énekesek, színészek, zenészek, zenekarok életét és munkásságát idézzük fel a meghívott zenekarok, előadók és a filmvászon segítségével.

    Rock ’n’ roll est

    17.30 Cadillac Records – Csillogó fekete lemezek (amerikai zenés dráma, 109 perc, 2008)
    Amerika az ötvenes években. A világháborút a hidegháború őrülete váltotta fel, a fiatalok fellázadtak a szüleik hagyományai ellen... Leonard Chessnek ekkoriban kis lemezkiadó cége volt Chicagóban. A Chess Records felkarolta az akkor még ismeretlen kezdőket, Amerika olyan legendás zenészei kezdték itt a pályafutásukat, mint Muddy Waters, Chuck Berry, Willie Dixon és Etta James.

    19.30 Fekete Jenő & Chuck Berry Rock’N’Rollers koncert
    Ki ne ismerné a Johnny B. Goode, vagy a Rock & Roll Music című szerzeményeket? Ezek, és még rengeteg rock and roll sláger fűződik Chuck Berry nevéhez. Ezen az estén a műfaj legizgalmasabb hazai képviselője, a Fekete Jenő és a Chuck Berry Rock’N’Rollers zenekar fog minket elrepíteni az 50-es évek Amerikájába, elő a rakott szoknyákkal, táncos cipőkkel!

    Ajánlatunk


    zenés játék két részben

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016