• Program


    Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára - Simon Izabella gyerekműsora 6-11éveseknek. kamara.hu

    Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára - Simon Izabella gyerekműsora 6-11éveseknek. kamara.hu

    Kőszeghy Csilla meseillusztrátor és a fesztivál zenészeinek közreműködésével megvalósuló program idén is a Zeneakadémia családias Kupolatermében kap helyet, és természetesen A kis herceg világába kalauzolja a gyerekeket.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 11:00

    kamara.hu – A kis herceg
    Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára
    Simon Izabella gyerekműsora 6-11 éveseknek

    Közreműködnek a kamara.hu művészei, valamint Kőszeghy Csilla meseillusztrátor

    Antoine de Saint-Exupéry Kis hercege maga a művészeti ágak találkozása, hiszen a komoly filozófiai kérdéseket könnyed stílusban tárgyaló szöveget az író saját rajzai díszítik és teszik még kedvesebbé. Simon Izabella gyermekprogramjain ugyancsak fontos szerepet kapnak a társművészetek: a kamara.hu matinéi hagyományosan nemcsak a zenével, hanem a mesével és a rajzzal is felkeltik a gyerekek érdeklődését . Kőszeghy Csilla meseillusztrátor és a fesztivál zenészeinek közreműködésével megvalósuló program idén is a Zeneakadémia családias Kupolatermében kap helyet, és természetesen A kis herceg világába kalauzolja a gyerekeket. Olyannyira, hogy a koncert képzeletbeli helyszíne maga a B-612-es bolygó, vagyis a kis herceg otthona. A foglalkozáson a közönség kikísérletezheti és megtudhatja, hány különféle hangon képes rezonálni a szeretet, hogy milyen sokféleképpen ki tudjuk fejezni az érzéseinket, milyen édes hangja van a törődésnek és a hálának.

    RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016