• Program


    Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára - Simon Izabella gyerekműsora 6-11éveseknek. kamara.hu

    Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára - Simon Izabella gyerekműsora 6-11éveseknek. kamara.hu

    Kőszeghy Csilla meseillusztrátor és a fesztivál zenészeinek közreműködésével megvalósuló program idén is a Zeneakadémia családias Kupolatermében kap helyet, és természetesen A kis herceg világába kalauzolja a gyerekeket.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 11:00

    KAMARA.HU – A KIS HERCEG
    ZENÉS UTAZÁS A KIS HERCEG B-612-ES BOLYGÓJÁRA
    Simon Izabella gyerekműsora 6-11 éveseknek

    Közreműködnek:
    Kaczander Orsolya (fuvola)
    Klenyán Csaba (klarinét)
    Karasszon Eszter (cselló)
    Mondok Yvette (ének)
    Várjon Dénes (zongora)
    Meseillusztrátor: Kőszeghy Csilla
    Szerkesztő-műsorvezető: Simon Izabella

    Antoine de Saint-Exupéry Kis hercege maga a művészeti ágak találkozása, hiszen a komoly filozófiai kérdéseket könnyed stílusban tárgyaló szöveget az író saját rajzai díszítik és teszik még kedvesebbé. Simon Izabella gyermekprogramjain ugyancsak fontos szerepet kapnak a társművészetek: a kamara.hu matinéi hagyományosan nemcsak a zenével, hanem a mesével és a rajzzal is felkeltik a gyerekek érdeklődését . Kőszeghy Csilla meseillusztrátor és a fesztivál zenészeinek közreműködésével megvalósuló program idén is a Zeneakadémia családias Kupolatermében kap helyet, és természetesen A kis herceg világába kalauzolja a gyerekeket. Olyannyira, hogy a koncert képzeletbeli helyszíne maga a B-612-es bolygó, vagyis a kis herceg otthona. A foglalkozáson a közönség kikísérletezheti és megtudhatja, hány különféle hangon képes rezonálni a szeretet, hogy milyen sokféleképpen ki tudjuk fejezni az érzéseinket, milyen édes hangja van a törődésnek és a hálának.

    RENDEZŐ:
    Zeneakadémia Koncertközpont

     

    Ajánlatunk


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016