• Program


  Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára - Simon Izabella gyerekműsora 6-11éveseknek. kamara.hu

  Zenés utazás a Kis herceg B-612-es bolygójára - Simon Izabella gyerekműsora 6-11éveseknek. kamara.hu

  Kőszeghy Csilla meseillusztrátor és a fesztivál zenészeinek közreműködésével megvalósuló program idén is a Zeneakadémia családias Kupolatermében kap helyet, és természetesen A kis herceg világába kalauzolja a gyerekeket.

  KAMARA.HU – A KIS HERCEG
  ZENÉS UTAZÁS A KIS HERCEG B-612-ES BOLYGÓJÁRA
  Simon Izabella gyerekműsora 6-11 éveseknek

  Közreműködnek:
  Kaczander Orsolya (fuvola)
  Klenyán Csaba (klarinét)
  Karasszon Eszter (cselló)
  Mondok Yvette (ének)
  Várjon Dénes (zongora)
  Meseillusztrátor: Kőszeghy Csilla
  Szerkesztő-műsorvezető: Simon Izabella

  Antoine de Saint-Exupéry Kis hercege maga a művészeti ágak találkozása, hiszen a komoly filozófiai kérdéseket könnyed stílusban tárgyaló szöveget az író saját rajzai díszítik és teszik még kedvesebbé. Simon Izabella gyermekprogramjain ugyancsak fontos szerepet kapnak a társművészetek: a kamara.hu matinéi hagyományosan nemcsak a zenével, hanem a mesével és a rajzzal is felkeltik a gyerekek érdeklődését . Kőszeghy Csilla meseillusztrátor és a fesztivál zenészeinek közreműködésével megvalósuló program idén is a Zeneakadémia családias Kupolatermében kap helyet, és természetesen A kis herceg világába kalauzolja a gyerekeket. Olyannyira, hogy a koncert képzeletbeli helyszíne maga a B-612-es bolygó, vagyis a kis herceg otthona. A foglalkozáson a közönség kikísérletezheti és megtudhatja, hány különféle hangon képes rezonálni a szeretet, hogy milyen sokféleképpen ki tudjuk fejezni az érzéseinket, milyen édes hangja van a törődésnek és a hálának.

  RENDEZŐ:
  Zeneakadémia Koncertközpont

   

  Ajánló


  Több, mint harminc év után tér vissza a legendás darab a Szegedi Szabadtérire.

  Az Apáca show musicalt 2018-ban rajongásig megszerette a közönség, amikor Magyarországon először színre…

  Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmonikusan…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016