• Program


  Zolbert, Peet Project - Nemcsak Jazz Klub

  Zolbert, Peet Project - Nemcsak Jazz Klub

  Duplakoncert a Nemcsak Jazz Klubban

   több

  Fellépnek:

  ZOLBERT
  A tengerentúlon töretlen népszerűségnek örvendő smooth jazz műfaj magyarországi nagykövete másodszorra lép fel a Nemcsak Jazz Klubban. Zolbert miután a Jazzy dalverseny első helyezettjének járó díját is megnyerte, megkérdőjelezhetetlenné vált önálló produkciójának létjogosultsága.
  A művész által képviselt zenei irányzat a populáris jazz színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.

  PEET PROJECT
  A Székesfehérvárról indult, mára hazánk nemzetközi hírű, ötlemezes pop-funk-jazz zenekara
  Rendkívül fiatalos, olykor lendületes, olykor könnyed zenéjük korszakalkotó különlegessége, hogy a Funky és Pop alapú, némi Jazz-es szabadsággal fűszerezett –úgynevezett Smooth Jazz– környezetben a zenekar frontembere, Ferencz Péter "Peet" által prezentált hegedűjáték egyenrangú szerepet kap a szaxofonnal és egyéb szólóhangszerekkel, miközben mindezt energikus ének egészíti ki.
  A zenekar tagjai:
  Ferencz Péter-hegedű, ének, Závodi Attila –szaxofon, Magán Olivér – billentyű, Gudics Martin- basszusgitár, Gudics Marcell- dob

  Az est gasztronómiai meglepetéseket is tartogat majd a Neszmélyi borvidék egy neves borászatának legjobb borainak bemutatásával!

  Ajánló


  Vadnay László és Vitéz Miklós dr. Meseautó című filmforgatókönyve alapján Írta: GALAMBOS ATTILA…

  Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub! Gazdag látványvilág! Hóesés! Táncosok! Óriási hangulat! :)

  Csernus Imre nevét szinte mindenki ismeri, hiszen ő volt az egyetlen pszichológus, aki…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016