• Program


    Zolbert, Peet Project - Nemcsak Jazz Klub

    Zolbert, Peet Project - Nemcsak Jazz Klub

    Duplakoncert a Nemcsak Jazz Klubban

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 19:30

    Fellépnek:

    ZOLBERT
    A tengerentúlon töretlen népszerűségnek örvendő smooth jazz műfaj magyarországi nagykövete másodszorra lép fel a Nemcsak Jazz Klubban. Zolbert miután a Jazzy dalverseny első helyezettjének járó díját is megnyerte, megkérdőjelezhetetlenné vált önálló produkciójának létjogosultsága.
    A művész által képviselt zenei irányzat a populáris jazz színes palettáját idézi, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözeteiként, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.

    PEET PROJECT
    A Székesfehérvárról indult, mára hazánk nemzetközi hírű, ötlemezes pop-funk-jazz zenekara
    Rendkívül fiatalos, olykor lendületes, olykor könnyed zenéjük korszakalkotó különlegessége, hogy a Funky és Pop alapú, némi Jazz-es szabadsággal fűszerezett –úgynevezett Smooth Jazz– környezetben a zenekar frontembere, Ferencz Péter "Peet" által prezentált hegedűjáték egyenrangú szerepet kap a szaxofonnal és egyéb szólóhangszerekkel, miközben mindezt energikus ének egészíti ki.
    A zenekar tagjai:
    Ferencz Péter-hegedű, ének, Závodi Attila –szaxofon, Magán Olivér – billentyű, Gudics Martin- basszusgitár, Gudics Marcell- dob

    Az est gasztronómiai meglepetéseket is tartogat majd a Neszmélyi borvidék egy neves borászatának legjobb borainak bemutatásával!

    Ajánló


    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016