• Program


    ZÖLD MESÉK: A LEVEGŐ

    ZÖLD MESÉK: A LEVEGŐ

    A Zöld mesék-sorozat következő előadása a Levegő. Miért járjunk, közlekedjünk inkább gyalog, kerékpárral vagy rollerrel? Mert ennyi, amit mi tehetünk a levegőnk tisztaságáért.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 5. szombat, 10:00

    Előadásunk és az azt követő játszóházunk témája a környezetvédelem, amely aktuális problémára hívja fel a figyelmet: bemutatja a levegőnket leginkább szennyező gépeket, és azt, hogy hogyan válnak ezek félelmetes szörnyeteggé és a főhős kisfiú miként próbálja meg felvenni velük a harcot.

    Ajánlatunk


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016