• Program


    Zöld stand-up 2. - Est a fenntarthatóságról: Litkai Gergely, Janklovics Péter, Szabó Balázs Máté

    Zöld stand-up 2. - Est a fenntarthatóságról: Litkai Gergely, Janklovics Péter, Szabó Balázs Máté

    Dumaszínház est

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 24. hétfő, 19:00

    A Dumaszínház és a Game On projekt bemutatja:

    Zöld stand-up – Est a fenntarthatóságról - Második rész!

    A bolygót unokáinktól kaptuk kölcsön, ám jelenleg törlesztési moratórium van, sőt nemsokára még az is lehet, hogy elárverezik az egészet. Az est fontos kérdésekre keres választ, az elméletet az egyén próbakövével szembesítve. Lehet-e fenntarthatóan élni? Lehet-e zölden enni, közlekedni, szemetelni? Van-e jövőnk, és mennyiben tesszük tönkre módszeresen? Jó válasz-e a Föld pusztítására saját magunk pusztítása?  Mit gondol Björn Thunberg a húgáról? Miért repülünk olyan helyekre, amik többek között ennek hatására tűnnek el? Hogyan beszéljünk a klímaváltozásról és hogyan hozzuk szóba a biodiverzitást egy családi ebéden? Miért fogyasztanak annyi energiát a pornó site-ok, mint egész Belgium? Égető kérdések, őszinte válaszok Janklovics Péter, Litkai Gergely és Szabó Balázs Máté tolmácsolásában.

    Az est a Game On projekt keretében a DEAR (Development Education and Awareness Raising programme) támogatásával és a CEEweb for Biodiversity együttműködésével jött létre.
    Bővebben a projektről: https://climategame.eu/
    Bővebben a CEEwebről: http://www.ceeweb.org/


    Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
    Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

     

     

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016