• Program


    Zombi tag –  Interaktív horrorszínház - minimum létszám: 10 fő
    2

    Zombi tag – Interaktív horrorszínház - minimum létszám: 10 fő

    A garantáltan felejthetetlen interaktív horrorszínházban résztvevő vendégek 3 különböző szinten mérettetik meg magukat és a végén részletes high-tech statisztikai elemzést kapnak az eredményeikről.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Zombi Tag – Interaktív horrorszínház
    Magyarország egyetlen interaktív horrorjátéka a Mátra legsötétebb bugyraiban!

    A XVIII. században élt mátrai betyárok fosztogatásainak áldozatai nem nyughatnak. Minden évben egyszer alászállnak a hegyekből, hogy Mátrafüred környékén garázdálkodhassanak, halára rémítve ezzel az embereket.

    A küldetésünk célja, hogy egy tapasztalt zombivadásszal megfejtsük hol rejtőzhetnek és ha netán találkozunk velük, akkor a speciális RAPTOR 2S zombiölő lézerfegyvereinkkel pusztító csapást mérjünk rájuk.
    A zombikat minimum tízszer kell eltalálni ahhoz a speciális lézerfegyverekkel, hogy végleg elpusztuljanak. Nem engedhetjük közel magunkhoz a zombikat, különben elkapjuk a veszett kórt, ami visszafordíthatatlan folyamatokat indít el testünkben és mi magunk is zombivá válunk. Ha túl közel jönnének, inkább fussunk el, meneküljünk tőlük, nehogy megérintsük őket. A zombik 1-2 méteren belül is fertőznek.

    A garantáltan felejthetetlen interaktív horrorszínházban résztvevő vendégek 3 különböző szinten mérettetik meg magukat és a végén részletes high-tech statisztikai elemzést kapnak az eredményeikről.

    A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. – Mátrafüred
    A program kezdése minden szombaton 20.00 órától, megfelelő létszám jelentkezése esetén

    Játékosok száma: 10-30 fő között
    Programidő: 2 óra
    Nehézségi szint: 3 (középhaladó)
    Ajánlott életkor: 12-99 év
    Erdőhasználati díj és baleset-biztosítás: 999 Ft/fő/nap

    Ajánlatunk


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016