• Program


    ZÖME FESZT: CSÍKOSKA ÉS PÖTTYÖSKE ÉS A BAJBA JUTOTT KUKÁK - Manócska Társulat

    ZÖME FESZT: CSÍKOSKA ÉS PÖTTYÖSKE ÉS A BAJBA JUTOTT KUKÁK - Manócska Társulat

    Csíkoska és Pöttyöske egy varázslat segítségével Manófalva sűrű erdejében találják magukat, ahol mindig történik valami. A manóknak bajba jutott kukákon kell segíteniük, de ez nem egyszerű feladat, szükség lesz a gyerekek segítségére is.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 11. szombat, 11:00

    A mese különlegessége, hogy interaktív, ismert és kevésbé ismert mondókák, gyerekdalok és ritmikus versek kísérik. Az előadás a felhőtlen szórakozás mellett megtanítja a gyereknek, hogy miért fontos a szelektív hulladékgyűjtés, és a környezettudatos szemlélet.

    Előadók: Bálint Ildikó, Papp Judit
    A mesét írta: Bálint Ildikó
    A bábokat tervezte és varrta: Papp Judit
    Jelmez: Schőn Tünde
    Zene: Kolozsváry-Kiss Dániel
    Szakmai konzulens: Barna Zsombor

    Az előadás hossza 50 perc

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016