• Program


    Zorán koncert

    Zorán koncert

    Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves jegytulajdonosokat, hogy ZORÁN és zenekara 2021. szeptember 19-én vasárnap 19 órától tartja a többször halasztott és már várva várt koncertjét Budaörsön a Városi Sportcsarnokban.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 19. vasárnap, 19:00

    Nagy örömmel tájékoztatjuk a kedves jegytulajdonosokat, hogy ZORÁN és zenekara 2021. szeptember 19-én vasárnap 19 órától tartja a többször halasztott és már várva várt koncertjét Budaörsön a Városi Sportcsarnokban.

    A koncert a vírushelyzettel összefüggésben aktuálisan érvényben lévő rendelkezések szerint kerülhet megrendezésre – emiatt a szervezők az időpont változtatás jogát fenntartják.


    Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőjük, így azzal a koncert az új dátumon látogatható. A jegyek vételára a koncert elmaradásának kivételével vissza nem téríthető, elállásra vagy felmondásra lehetőség nincs. Az esemény halasztását a mindenki által ismert, és valamennyiünket sújtó járványügyi (vis maior) helyzet eredményezte.

    Köszönjük megértésüket, és reméljük, immár egészségesen és minél többen ott leszünk a koncerten!


     
    További kérdéseivel forduljanak a Produkcióhoz a bulake@bulake.hu e-mail címen.

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016