• Program


  Zorán koncert

  Zorán koncert

  Mély sajnálatunkra - a vírushelyzethez igazodva - Budaörs Város Önkormányzata visszavont minden engedélyt a közösségi programokra vonatkozóan. Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőjük, így azzal a koncert az új dátumon látogatható.

  Aktuális előadások  Kedves Jegytulajdonosok!

  Mély sajnálatunkra - a vírushelyzethez igazodva - Budaörs Város Önkormányzata visszavont minden engedélyt a közösségi programokra vonatkozóan.

  Idézet Wittinghoff Tamás polgármester tájékoztatójából:

  „Amitől tartottunk, bekövetkezett, a koronavírus-világjárvány nem múlt el a nyáron, sőt, úgy tűnik, új erőre kapott. Országszerte tapasztaljuk, hogy egyre több az igazolt fertőzött, naivitás volna azt hinni, hogy Budaörs kivétel lehet… A városi rendezvények elmaradtak augusztus végén és sajnos így lesz az őszi programokkal is…”
  (Teljes szöveg: https://www.budaors.hu/?module=news&action=show&nid=191015#MIDDLE)

  Ez értelemszerűen Zorán október 4-re meghirdetett koncertjét is érinti.

  Több megoldásban is gondolkodtunk menedzserükkel közösen, de nincs más választásunk, mint más zenekarok protokollját követni, annyi eltéréssel, hogy mi két új időpontot jelölünk meg. Művész úr és csapata a majdani vírushelyzet függvényében a következő időpontok egyikén (változatlan helyszínen) vállalják a fellépést: 2021. február 28. vagy április 25.

  Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendőjük, így azzal a koncert az új dátumon látogatható. A jegyek vételára a koncert elmaradásának kivételével vissza nem téríthető, elállásra vagy felmondásra lehetőség nincs. Az esemény halasztását a mindenki által ismert, és valamennyiünket sújtó járványügyi (vis maior) helyzet eredményezte.

  Köszönjük megértésüket, és reméljük, immár egészségesen és minél többen ott leszünk a koncerten!

  Várunk mindenkit szeretettel!
  a Szervezők”

   
  További kérdéseivel forduljanak a Produkcióhoz a bulake@bulake.hu e-mail címen.

  Ajánló


  A könnyed szórakozástól a megrázó drámáig ível Takács-Nagy Gábor sorozata, a Haydn–Mozart Plusz…

  Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. Tom Jones…

  Egy igazi állócsillag 1970. szilveszterén vált országosan ismertté, amikor éjfél előtt pár perccel…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016