• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Almira Emiri zongoraművész - Isralb szólóestje

    Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Almira Emiri zongoraművész - Isralb szólóestje

    Az idei Zsidó Kulturális Fesztiválon először rendezünk komolyzenei szalont, amely egy szokásos kamarakoncertnél sokkal közvetlenebb, amely lehetőséget biztosít a klasszikus zenével és a zenészekkel való közvetlen találkozásra. Szeptember 4-én az albán származású Almira Emiri zongoraművészt hallhatják a Wesselényi17 Komolyzenei Szalon színpadán, aki korosztályának egyik legnagyobb tehetsége.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 4. szerda, 19:00

    Az idei Zsidó Kulturális Fesztiválon először rendezünk komolyzenei szalont, amely egy szokásos kamarakoncertnél sokkal közvetlenebb, amely lehetőséget biztosít a klasszikus zenével és a zenészekkel való közvetlen találkozásra. Szeptember 4-én az albán származású Almira Emirizongoraművészt hallhatják a Wesselényi17 Komolyzenei Szalon színpadán, aki korosztályának egyik legnagyobb tehetsége.

     

    Almira Emiri1982-ben született Albániában, 1995-től él Magyarországon. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem diákjaként megnyerte a Liszt-Bartók Nemzetközi Zongoraversenyt 2004-ben, majd 2006-ban (abban az évben, amikor megszerezte zongoraművészi diplomáját) első lett a Brahms Nemzetközi Zongoraversenyen is. Művészdiplomát szerzett 2007-ben Grazban is. Szólistaként és kamarazenészként ezek az évek hozták számára az induló sikert és ezzel együtt a különböző országokban való fellépéseket. Ebben az időben jelent meg CD-je a Degustation Pianistic nevű, zongoristákból álló zenei formációval. Ez idő alatt a világ számos pontján koncertezett a Babameto Trióval, több éven keresztül a tiranai Operaház szólistája volt. Bejárta Európát, többek között játszott a tiranai Zeneakadémián, Párizsban, Szicíliában a Melodica Festivalon és Lisszabonban, szalonkoncerteket adott Tel-aviviban.

     

    Műsor:

    Boris Pigovat: Noktürn

    Boris Pigovat: Vándorcsillagok (Sólem Aléhem regénye alapján)

    Ilan Rechtman: Flintstones variációk

    Paolo Marzocchi: Moj e vogel si floriri (albán népdal)

    Liszt Ferenc: Legenda nr2

    Boris Pigovat: Jerusalem

    S. Gjoni/B. Pigovat: Lule Bore (albán népdal)

     

    Jegyár: 3000 Ft

     

    Ajánlatunk


    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

    Ajánló


    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016