• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Dixieland és Klezmer - Debrecen Dixieland Jazz Band koncert

    Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Dixieland és Klezmer - Debrecen Dixieland Jazz Band koncert

    A Debrecen Dixieland Jazz Band Európa csaknem összes országában fellépett már, sőt, kétszer a jazz őshazájában, az Egyesült Államokban is. A zenekar repertoárjában a népszerű dixieland-örökzöldek és a tagok saját szerzeményei mellett különböző stílusok dixielandes megszólaltatása is szerepel (klezmer, hot jazz, modern szerzemények).  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 8. vasárnap, 19:00

    A zenekart 1984-ben alapította Gyarmati Zoltán, aki korábban is elismert jazz szaxofonművész volt Debrecenben, és a legendás Debreceni Jazz Quartet tagja. A dixieland megalakulásától fogva számos hazai és külföldi meghívást kapott és 1985 óta a Debreceni Jazz Napok állandó résztvevője.

    A Debrecen Dixieland Jazz Band Európa csaknem összes országában fellépett már, sőt, kétszer a jazz őshazájában, az Egyesült Államokban is. A zenekar repertoárjában a népszerű dixieland-örökzöldek és a tagok saját szerzeményei mellett különböző stílusok dixielandes megszólaltatása is szerepel (klezmer, hot jazz, modern szerzemények). Az együttes munkáját Hajdú-Bihar megye Aranyéremmel, Debrecen Megyei Jogú Város Csokonai-díjjal és Debrecen Kultúrájáért díjjal ismerte el. A Debrecen Dixieland Jazz Band része Debrecen Értéktárának.

     

    A zenekar tagjai:Gyarmati Zoltánalapító, szaxofon;Gyarmathy Istvánklarinét, zenekarvezető;Kovács Jánostrombita/ének, művészeti vezető;Tóth Dánielharsona,Tikász Sándorbendzsó/gitár/ének, Kerekes Imretuba, Pataji Gézadob,Kovács Marietta Máriahegedű, ének.

     

    Jegyár: 4000 Ft

    Ajánlatunk


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016