• Program


    Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Szirtes Edina Mókus koncert

    Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Szirtes Edina Mókus koncert

    Ezen a koncerten együttesével, a Szirtes Quintettel lép színpadra magyar költők ismert verseivel, amelyhez Mókus írta a zenét. Érzelmekkel mélyen átitatott estére számíthatunk örömről, bánatról, küzdelemről, és a mindent átfogó mélységes mély szeretetről, amelyhez a szavakat a magyar költők adják. Néha túláradóan őszinte, néha hihetetlenül pörgős és játékos, de minden pillanatában magával ragadó, igazi örömzene, amelynek előadásában kitűnő zenészkollégái segítik…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 4. szerda, 19:00

    Szirtes Edina már óvodás korában tudta, hogy zenész lesz, s valóban, sajátos zenei világával immár hosszú évek óta jelen van a kortárs magyar zenei életben. Első számú hangszere a hegedű, de több más hangszeren, így zongorán és brácsán is játszik. Mivel mindenki rácsodálkozik a nevére, eláruljuk, hogy a beceneve még 13 éves korában ragadt rajta a zeneművészetiben, ahol ő volt a legkisebb, ezért becézték Mókusnak. 1996-ban megnyerte a Pop-Rock fesztivált Papes Bélával, 2001-ben pedig az Országos Dalírók Fesztiválját a Hajnal együttessel.

    Ezen a koncerten együttesével, a Szirtes Quintettel lép színpadra magyar költők ismert verseivel, amelyhez Mókus írta a zenét. Érzelmekkel mélyen átitatott estére számíthatunk örömről, bánatról, küzdelemről, és a mindent átfogó mélységes mély szeretetről, amelyhez a szavakat a magyar költők adják. Néha túláradóan őszinte, néha hihetetlenül pörgős és játékos, de minden pillanatában magával ragadó, igazi örömzene, amelynek előadásában kitűnő zenészkollégái segítik a zeneszerzőt.

     

    A quintet tagjai:Csonka Gábor,Haraszti Krisztina,Hegyaljai-BorosZoltán,Kertész Endre,Szirtes Edina Mókus.

     

    Jegyár: 4000 Ft

    Ajánlatunk


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Boléro francia életrajzi dráma, 120 perc, 2024 francia nyelven, magyar felirattal

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016