• Program


    ZZ Quartet (IT/HR/MK/SI)
    3

    ZZ Quartet (IT/HR/MK/SI)

    Zjaca és Zanchini egy olyan eklektikus zenei programot állított össze, amely szervesen ötvözi a jazz, a klasszikus zene, a nép- és világzene, valamint a rockzene elemeit, meghintve egy kis humorral. Mindez az elsőosztályú improvizatőrök termékeny fantáziája által indul burjánzásnak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 16. péntek, 20:00

    ZZ Quartet (IT/HR/MK/SI)

    Közreműködik:
    Simone Zanchini - harmonika, élő elektronika
    Ratko Zjaca - gitár
    Martin Gjakonovski - nagybőgő
    Joze Zadravec - dobok

    „Szenvedélyes, lírai – azon virtuóz előadások egyike, amit minden zeneszeretőnek hallania kellene” – Dave Liebman

    „Ez a felvétel eszembe juttatta, milyen szórakoztató tud lenni egy zenei együttlét. Időnként jó emlékeztetni magunkat arra, hogy a zene, különösképpen az improvizált zene a táncban gyökerezik és a dolgok megrázásának igénye egyetemes, és lebont minden gátat” – Steve Swallow

    A Ratko Zjaca gitáros és Simone Zanchini harmonikaművész vezetésével működő új ZZ Quartet a hangszerek határainak feszegetésével fedezi fel az improvizációban rejlő legvégsőbb lehetőségeket egy élő, virtuóz session során. Zjaca és Zanchini egy olyan eklektikus zenei programot állított össze, amely szervesen ötvözi a jazz, a klasszikus zene, a nép- és világzene, valamint a rockzene elemeit, meghintve egy kis humorral. Mindez az elsőosztályú improvizatőrök termékeny fantáziája által indul burjánzásnak. A strukturált formáktól a fenséges balladákon át a szabadon folyó beszélgetésig terjedő spektrumon a ZZ Quartet számtalan nyelven szólal meg legújabb, júniusban megjelenő, Midnight in Europe című albumán.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    zenés játék két részben

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016