• Program


    A dzsungel könyve

    A dzsungel könyve

    Geszti Péter - Békés Pál - Dés László: A dzsungel könyve
    (a musical Rudyard Kipling azonos című könyvén alapul)
    A HARLEKIN BÁBSZÍNHÁZ előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 14. szerda, 15:00

    A bábszínpadi változatát készítette: Tóth Réka Ágnes és Halasi Dániel

    A dzsungel első számú törvénye: elsősorban mindenki a saját életben maradásáért felel. Ne állj szóba a majmokkal, ne feleselj Baluval, és vésd eszedbe: vedlés idején Ká nem csak rövidlátó, de nagyot is hall.

    Mindig légy udvarias, használd a mesterszavakat és tartsd tiszteletben Csil munkáját. Ha mindent megtanultál, akkor indulhatsz, de ne feledd: a Dzsungel Könyvét nem te írod, te csak lépkedsz a köveken, amelyek olykor olyan utakra is terelnek, ahol még nem járt más előtted. Felkészültél az utazásra?

    Az előadás hossza: 120 perc 1 szünettel

    Ajánlatunk


    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

    JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre és cselesztára, Sz. 106, BB 114

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016