• Program


    A mumus.

    A mumus.

    A mumus - mese-musical két részben  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 3. szombat, 15:00

    Írta     Rákos Péter   
    Zeneszerző     Bornai Tibor   
    Rendező     Tóth András Ernő

    Az előadás időtartama: kb. 100 perc, egy szünettel
    Ajánljuk 6 éves kortól


    Tegye fel a kezét, aki nem félt soha a mumusoktól! Jó! És most tegye fel az a kezét, aki látott is már mumust…. Köszönöm! Szóval, mind félünk valamitől, de nem is tudjuk mitől! Még azt se tudjuk, hogy az a mumus vagy mi, az fiú-e vagy lány? Hogy eszik-e vagy isszák? És, hogy főként, hogy mit eszik és mit iszik, és hogy sokat vagy keveset? És, hogy egy van belőle vagy sok? Hogy az ablakon mászik be elvinni a rossz gyerekeket vagy folyton ott bujkál az ágy alatt és kaparászik? Vagy nem is kaparászik csak nyikorog az ágy, hogy nem is ő mászik be éppen az ablakon, csak a szél fújja a függönyt? Brrrrrr! Még a hideg is kiráz! Meg meritek nézni? Kaptok hozzá segítséget! Nekünk ebben a darabban van három nagyon eleven és bátor gyerekszereplőnk, testvérek, van közte fiú is, lány is. Mielőtt kérdeznétek, a fiúkból van több! És igen, ők a bátrabbak! De a kislány az okosabb! És anya és apa elég nehezen bírnak velük, de ez otthon Nálatok is biztos így van! És ha odahaza nem fogadtok szót és apa azt mondja, most már elég, mert elvisz a Mumus, Ti mondjátok azt, ugyan Apa, inkább te vigyél el minket, A Mumusra!

     

       
       
       

    Ajánlatunk


    musical két részben

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016