• Program


    Babylon-Mezopotámia (Irak) | Óvári Árpád

    Babylon-Mezopotámia (Irak) | Óvári Árpád

    Irak fővárosából, Baghdadból a Tigris és Eufrátesz völgyének egykori metropoliszába vezet az út.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 22. szerda, 17:30

    A képanyag bemutatja a sivatag homokja által betemetett és az 1800-as években kiásott város palotáinak, többek között az ókori világ 7 csodája egyikének, Semiramis függőkertjeinek maradványait, a királyi palota tróntermének, Istar kapujának, a felvonulási útnak oroszlánokat, mitológiai lényeket ábrázoló színes, mázas domborműveit, a baghdadi Nemzeti Múzeum, a párizsi Louvre, a koppenhágai Glyptothek, a berlini Pergamon Múzeum idekapcsolódó legértékesebb leleteit. Az utazás Ctesiphonban, a párthus királyok egykori fővárosában ér véget.

    Ajánlatunk


    A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016