• Program


    BQW - Somogyi és Haruquartet

    BQW - Somogyi és Haruquartet

    A Somogyi Vonósnégyes és a Haruquartet koncertje

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 17. szombat, 15:00

    Műsor:
    Beethoven:
    Esz-dúr "Harfen" vonósnégyes op. 74
    Esz-dúr vonósnégyes op. 127

    A SOMOGYI VONÓSNÉGYES 1997-ben alakult a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola volt hallgatóiból. 1998 nyarán öt hetet töltöttek Chicago-ban a Ravinia Fesztiválon, ahol olyan kiemelkedő vonósnégyesekkel s tanárokkal dolgozhattak együtt, mint például: a Tokyo, La Salle, Cleveland, Emerson vonósnégyesek, Paul Katz, Henry Meyer és Peter Quirdijan. 1998-tól állandó résztvevője az évenként Budapesten megrendezésre kerülő kortárs műveket bemutató "Minifesztivál"-nak. 2001-től a Joinville-i nyári fesztivál rendszeres vendége az együttes, ahol mesterkurzuson tanítanak a koncertek mellett. Nagy jelentőséget tulajdonítanak az ifjúság zenei nevelésének. Így került sor a Várszínházban az iskolások számára rendezett hangszerbemutató koncertjeikre. A határokon túl Lengyelországban, Szlovákiában, Romániában, Franciaországban, Svájcban és Mexikóban szerepeltek nagy sikerrel. 1999-ben Bozay Attila harmadik, az együttesnek ajánlott vonósnégyesét mutatták be. Munkájukban kezdetektől segítségükre voltak: Rados Ferenc, Devich János , Devich Sándor , Bánfalvi Béla professzorok. 1999-ben M.W.Karlins művét vették lemezre a Hungaroton lemezkiadónál, ahol több felvételük is megjelent. 1999-ben és 2003 -ban a vonósnégyes Artisjus-díjat kapott.

    Ajánlatunk


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

    Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016