• Program


    CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG

    CSALÁD ELLEN NINCS ORVOSSÁG

    Ray Cooney: Család ellen nincs orvosság
    Bohózat, a kecskeméti Katona József Színház előadása

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 15. szombat, 20:30

    A Páratlan páros 1-2. szerzője, Ray Cooney újabb fergeteges komédiája, melynek főhőse életének egyik legfontosabb momentuma előtt állva gyanútlanul, mit sem sejtva apa lesz. De mit szól ehhez a feleség? Aki természetesen nem az anya... Nyílt lapokkal játszva minden megoldható! De ne próbáljunk meg inkább néhány kerülőutat? Például fogjuk másra az egészet, öltsünk álruhát, injekciózzunk be valakit, akit nem kellene és bonyolítsuk, göngyölítsük minél hatalmasabbra a káoszt magunk körül! Elhiszik, hogy ebből az egészből jól is kijöhetnek? Önök, kedves Nézőink kétségtelenül, hiszen az önfeledt kacagás órája elérkezett. Egy páratlan páros, Cseke Péter és Szerednyey Béla rendezésében újra bizonyságot nyer, hogy Család ellen nincs orvosság!

    Ajánlatunk


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

    Ajánló


    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016