• Program


    Gabler Hedda

    Gabler Hedda

    Henrik Ibsen: Hedda Gabler - A világ ellen felfegyverkezett „új nő” történetét a Kecskeméten évek óta nagy sikerrel rendező Zsótér Sándor állítja színpadra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 2. péntek, 19:00

    Hedda Gabler a női Hamletként számon tartott karakter a drámairodalomban. Sokan próbálták már megfejteni ennek a különlegesen összetett nőalaknak a személyiségét, akit Henrik Ibsen teremtett 1890-ben. Az éles eszű, kivételes, a polgári játékszabályokat tudatosan megvető asszony csillogó világot álmodott magának, de hamar rá kellet jönnie, a választott férfi melletti lét nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. A felismerés következményei nemcsak Hedda, de környezetében élők sorsát is befolyásolják.

    Ajánlatunk


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016