• Program


    Ifjúsági Színház - Farkas és Piroska

    Ifjúsági Színház - Farkas és Piroska

    Farkas és Piroska – Novum Társulat előadása
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 7. kedd, 14:00

    „Tisztelt Bírónő! Tisztelt Esküdtszék!
    Ez a per – szándékaim szerint – mindenekelőtt becsületsértései per. Időtlen idők óta tart a lejárató kampány, melyben a szürkefarkasok ősi és rendkívül barátságos fajtáját egyesek megpróbálják vérengző fenevadként feltüntetni. Ennek a kirekesztő szemléletnek estem áldozatul ezúttal is, amikor egy szép, kora nyári napon, az erdő mélyén….”

    Egy történetnek mindig több oldala van. Mit látott Piroska? Mit gondol a Farkas? Mit szól mindehhez a Nagymama? Ki vétett a törvény ellen? Kiderül a Nóvum társulat előadásán rendezett nyilvános tárgyaláson, ahol mindenki elmondja az igazat. A maga igazát.

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Hangverseny látogatók tízezrei őrzik emlékezetükben azoknak a május 30-i koncerteknek az élményét, amelyeken Kocsis Zoltán gyermekek javát szolgáló jótékony célú produkciókkal ünnepelte születésnapját.

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016