• Program


    Jamie Winchester

    Jamie Winchester

    Jamie Winchester az az ír srác, aki a Budapesten töltött 25 év alatt vált kamaszból országszerte elismert zenésszé.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 30. csütörtök, 20:00

    Eleinte koncertszervezőként dolgozott, majd 1990-ben a KFT zenekar tagjaival és egy orosz népi énekesekből álló csapattal megalapították a Baba Yaga együttest, melynek köszönhetően a következő években szinte az összes jelentős magyar zenésszel dolgozhatott. 2001-ben találkozott Hrutka Róberttel, akivel közös szerzeményük, az It’s Your Life a legismertebb hazai előadók közé repítette. 2008-ig rengeteg slágert szállítottak a rajongóik számára. Azóta elsősorban a saját szóló karrierjére és zenekarára összpontosít. Az elmúlt években ismét Írországban él és alkot. Évente egy-két alkalommal tér haza Budapestre koncertezni, ahol mindig teltház fogadja.

    A Get Closer Acoustic egy olyan koncertsorozat, ahol a rajongók soha nem tapasztalt közelségbe kerülhetnek kedvenceikkel, ahol megtudhatják, „mire gondolt a költő”, ahol a középpontban végre a zene áll, „a sok lány sem sikonyál”, ahol neked éneklik azt a sokkal szebbet, ami csak a tiéd. Ahol a közönség – amellett, hogy a kordonokat és a nagy tömeget hátrahagyva, szűk körben, intim hangulatban hallgatja a zenekart – közelebbről is megismerkedve kedvenc előadóival, dalaival.

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia, Hob. I:39

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016