• Program


    Kicsi Gesztenye Klub - Szombathely AGORA

    Kicsi Gesztenye Klub - Szombathely AGORA

    Kicsi Gesztenye Klub - A kaland folytatódik…

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 13. vasárnap, 11:00

    Az előadásra látogatók biztonságának érdekében a tűzrendészeti szabályok miatt személyenként kell megváltani a jegyet, akkor is, ha a Gyermek kísérőjének ölében ül az előadás alatt.
    Családi és csoportos jegy nem áll rendelkezésre. 
    Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc időtartamú szünet nélkül. 

    A Minimaxon hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő Zenés Mesejáték egy felvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal, vadonatúj dalokkal és látványelemekkel vár mindenkit ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el!
    “A kaland folytatódik!”  Tarts a Kicsi Gesztenye Klubbal!
    Ismerd meg szereplőinket, Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes, párbeszédekkel és vadonatúj dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

    Bővebben: www.kicsigesztenye.hu
    Facebook: https://www.facebook.com/kicsigesztenyeklub/

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Ajánló


    A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016