• Program


    Kire szavazzunk? - Szél Bernadett

    Kire szavazzunk? - Szél Bernadett

    Nem tudja eldönteni, hogy kire szavazzon áprilisban? Segítünk! Októbertől áprilisig valamennyi közismert párt vezetőjét meghívjuk, kezdve az MSZP-től, DK-tól a Fideszen, a Jobbikon, az LMP-én meg a többin át egészen a Momentumig és a Kétfarkúig.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 17. kedd, 19:00

    Októbertől kezdve Rangos Katalin beszélget a Spinozában a politikusokkal pártjuk programjáról, stratégiájáról és arról, hogy miért is szavazzunk rájuk.

    Vendégünk: Szél Bernadett, első női miniszterelnökjelölt és Hadházy Ákos, az LMP társelnöke

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

    Ajánló


    Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016