• Program


    Kiscsillag: Semmi konferencia
    2

    Kiscsillag: Semmi konferencia

    LOVASI ANDRÁS - FÖLDES ESZTER: SEMMI KONFERENCIA
    KONCERT-SZÍNHÁZ A KISCSILLAG ZENEKAR ELŐADÁSÁBAN

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 19:00

    A hatalmas sikert aratott, Lovasi András és Földes Eszter által megálmodott Semmi konferencia végre Egerbe érkezik az Egri Kulturális és Művészeti Központ jóvoltából. A Kiscsillag zenekar koncert-színháza kiegészül a könnyűzenei élet meghatározó alakajaival és mesteri színészek játékával.

    A történet központjában egy 11 éves kisfiú áll, Péter, akinek az édesanyja Zsuzsa, mindig szomorú, és ha kérdezi tőle, mi a baj, csak annyit mond: SEMMI. Kitalálja tehát, hogy kéne egy konferencia a Semmiről, ahová elhívná mind a Semmi szakértőit, hátha majd tőlük megtudja, mi az a Semmi, amitől az édesanyja szomorú, és ha megtudja, biztos meggyógyul és újra jókedvű lesz. Ebben Péter egyetlen barátja, Jónás lesz a segítségére, aki a szomszédos parkban, egy nagy fában lakik, mint régen a remeték, és aki fénykorában sikeres DJ volt Londonban.

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

    A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

    Ajánló


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016