• Program


    Koncert vacsorával - Bublé and More

    Koncert vacsorával - Bublé and More

    Koncert vacsorával - Bublé and More
    Időpont: 2018.07.27-én 21:00

     more

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Last event date: Friday, July 27 2018 9:00PM

     MICHAEL BUBLÉ-DALOK ÉS FELDOLGOZÁSOK A SWING ÉS JAZZ VILÁGÁBÓL.

    Gájer Bálintot, a sármos énekest sokszor nevezik a magyar Michael Bublénak, hiszen habitusa, hangja néha kísértetiesen emlékeztet a kanadai szupersztárra. Ebben a műsorban a fülbemászó Bublé-dalok mellett nemzetközi slágerek feldolgozásaival, swing- és jazz-örökzöldekkel zárja egységes keretbe zenei mondanivalóját.

    Bálint személyisége, laza előadásmódja nem csak a hölgyeket ragadja magával. Koncertjein szinte kivétel nélkül mindenki a táncparketten köt ki. Orgánumának és kiváló stílusérzékének köszönhetően hitelesen tolmácsolja az 1930/40-es évek örökifjú standardjeit csakúgy, mint a jelenkor dinamikus, swingköntösbe öltöztetett slágereit.

    FENNTARTJUK A JOGOT, HOGY AZ ESEMÉNYEKET MINIMUM 60 FŐ FOGLALÁSA ESETÉN TARTJUK MEG.

    Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a nyári nyitva tartás alatt konyhánk csak a vacsorás jegyek mellé választható menüket készíti.
    Á la carte étlapunk ősztől lesz újra elérhető.
    A vacsorás jegyek mellé rendelt menüket 23:00-ig van módunkban felszolgálni, így kérjük, legkésőbb 21:30-ig szíveskedjenek megérkezni.


    Húsos Menü
    Sárgadinnye krémleves édes chilivel pirított mandulával
    Parajos fetakrémmel göngyölt csirkemell érmék bacon köntösben
    Grillezett koktélparadicsommal és petrezselymes jázmin rizzsel

    Gyümölcsös mini tartlet variációk (citromos, erdei gyümölcs, málnás-pisztáciás, rosé)

    Vegetáriánus Menü

    Sárgaborsó krémleves zöldségchips-szel
    Tejszínes fetuccini a nyár zöldségeivel
    Gyümölcsös mini tartlet variációk (citromos, erdei gyümölcs, málnás-pisztáciás, rosé)

    A MENÜK VÁLTOZTATÁSI JOGÁT FENNTARTJUK.

    A menüválasztást a rendelés során szükséges kiválasztani; (húsos vagy vegetáriánus), valamint az esetleges ételallergiát is jelezze!

    A program napján jegyet vásárlók, aznap legkésőbb 14 óráig kérjük, jelezzék menüválasztásukat, később már automatikusan húsos menü készül.

    Kapunyitás és regisztráció: 20:00 órakor
    Programkezdés: 21:00

    JEGYTÍPUSOK

    Deluxe asztalhoz:

    vacsorás jegy: 9 900 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza

    1 főre szóló belépést és ülőhelyet az adott programra kiválasztott asztalhoz
    3 fogásos vacsorát
    1 pohár Törley Orfeum rosé pezsgőt

    Prémium asztalhoz:

    vacsorás jegy: 8 900 Ft, mely az alábbiakat tartalmazza

    1 főre szóló belépést és ülőhelyet az adott programra kiválasztott asztalhoz
    3 fogásos vacsorát
    1 pohár Törley Orfeum rosé pezsgőt

    Standard asztalhoz:

    vacsorás jegy: 7 900 Ft, mely az alábbiakat tartalmazz1 főre szóló belépést és ülőhelyet az adott programra kiválasztott asztalhoz3 fogásos vacsorát1 pohár Törley Orfeum rosé pezsgőt


    Az előadás jellegére való tekintettel, a menüválasztást a rendelés során szükséges kiválasztani; (húsos vagy vega), valamint az esetleges ételallergiát is jelezze!

     

    Our offer


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

    Suggestions


    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

    Sergei Prokofiev ВОЙНА И МИР (WAR AND PEACE) Contemporary Opera Opera in thirteen scenes, in two parts, in Russian with…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    Warning! The basket time limit is about to expire!
    estimated time left:
    00:00

    item(s) in basket

    total:


    Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016