• Program


    L'art pour l'art - Halványlila gőz

    L'art pour l'art - Halványlila gőz

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. november 19. vasárnap, 19:00

    Az immár 31 éve fennálló Társulat ezúttal is mindent megtesz annak érdekében, hogy a nézők nevetőizmai egy percig se pihenjenek. 

     
    A Halványlila gőz a L’art pour l’art társulat legújabb színházi estje. Mindenkit szeretettel invitál egy felhőtlen szórakozást ígérő estére a L’art pour l’art Társulat: Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt és Szászi Móni.  
     
    “Megszületett az új műsorunk címe! Sokáig halványlila gőzünk sem volt, hogy milyen címet adjunk a legújabb őrületes, műsorunknak, aztán a probléma megoldotta saját magát, így lett az új estünk címe: Halványlila gőz.”

    Ajánlatunk


    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

    Ajánló


    A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016