• Program


    Mágnás Miska

    Mágnás Miska

    A grófkisasszony, Rolla és az egyszerű származású mérnök, Baracs szerelme a társadalmi különbég miatt meghiúsulni látszik. Ám a mosdatlan lovászfiúból előkelő úrrá avanzsáló Miska megjelenésével a történet izgalmas fordulatot vesz..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. május 14. vasárnap, 19:00

    Bakonyi Károly - Gábor Andor - Szirmai Albert: Mágnás Miska
    Nagyoperett

    1916-ban, 100 évvel ezelőtt látott napvilágot a Mágnás Miska, az ország akkori legkiválóbb táncos- komikusának, Rátkai Mártonnak írott operett. A grófkisasszony, Rolla és az egyszerű származású mérnök, Baracs szerelme a társadalmi különbég miatt meghiúsulni látszik. Ám a mosdatlan lovászfiúból előkelő úrrá avanzsáló Miska megjelenésével a történet izgalmas fordulatot vesz. Az igaz szerelem védelmében és a rangot mindennél előbbre valónak tartók megbosszulására kieszelt cselszövések, félresikerült próbálkozások oltári patáliába fulladnak. A „Cintányéros cudar világ”-tól a „Hoppsza Sári”-ig rögös az út, de az őszinte, szerelmes vallomások mindent elsimítanak. A kecskeméti Katona József Színház közkedvelt művészei felejthetetlen operett- élményt ígérnek.

    Közreműködik a színház meghívott zenekara, és a Kecskemét City Balett.

    Bemutató: 2016. november 18.

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Ajánló


    Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016