• Program


    Matt Bianco Koncert

    Matt Bianco Koncert

    A kilencvenes évek eleje óta óriási népszerűségnek örvendő brit csapatot, a Matt Bianco zenekart Mark Reilly énekes és Mark Fisher billentyűs neve fémjelzi.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. július 22. szombat, 20:00

    Bár mindenki azt gondolja, hogy a zenekar énekese Matt Bianco, valójában ez egy kitalált név, egy kémtörténet főhőse, akiről azért nevezték el az együttest, mert az alapító tagok rajongtak az izgalmas kémtörténetekért. A Matt Bianco a 80-években robbant be a zenei életbe, igényesen ötvözve a jazz és a latin pop ritmusait.

    A mai estén ismét felcsendülnek a Yeah –Yeah, a Get Out Of Your Lazy Bed, a Whose Side Are You On vagy a Half a Minute dallamai.

    A koncerten kizárólag ÁLLÓ helyeket tudunk biztosítani.

    Jegyár:

    300 db ”early bird”: 5 000 Ft,

    elővételben: 6 000 Ft,

    a koncert napján, a helyszínen: 7 000 Ft."

    Ajánlatunk


    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016