• Program


    Maxim Rysanov and Anima Musicae

    Maxim Rysanov and Anima Musicae

    Izgalmasnak ígérkező klasszikus zenei sorozat világhírű szólistákkal és a Junior Prima díjas Anima Musicae Kamarazenekarral a MOM Kulturális Központ műsorán.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. március 8. csütörtök, 19:30

    A zenekar vendégei Giovanni Guzzo, Maxim Rysanov, Kirill Troussov, valamint az Ulucan testvérek, akik mind a világ zenei élvonalába tartozó szenvedélyes fiatal sztárok. Műsorukon izgalmas ősbemutatók mellett a legkedvesebb klasszikus zenei kincsek is helyet kapnak.
    Az ukrán-angol brácsaművész és karmester, Maxim Rysanov a világ egyik legélénkebb, karizmatikus muzsikus egyénisége. Az elsősorban brácsásként tevékenykedő művész a nemzetközi zenei térkép legnívósabb helyszíneinek állandó vendége, mint a BBC Proms, Verbier, Great Mountain, Tran Siberian, Edinburgh Festival és Salzburg Festival. Karmesterként vezényelte többek között a Spanyol Rádió zenekarát, a Bázeli Szimfonikusokat, a London Mozart Players-t, az Orosz Nemzeti Zenekart.
    Műsor:

    Bartók Béla: Divertimento Sz. 113, BB. 118
    Dobrinka Tabakova: Szvit régi stílusban (magyarországi bemutató)
    Peteris Vasks: Voices – szimfónia vonósokra no. 1

    Ajánlatunk


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    Ajánló


    WOLFGANG AMADEUS MOZART: G-dúr szimfónia, K. 318 JOHANN NEPOMUK HUMMEL: a-moll zongoraverseny, op. 85 *** JOSEPH HAYDN: 39. (g-moll) szimfónia,…

    A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016