• Program


    Neil Simon: Női furcsa pár
    7

    Neil Simon: Női furcsa pár

    Neil Simon: Női furcsa pár
    vígjáték két részben



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. február 26. hétfő, 19:00

    „A csajoké a terep”

    A barátság fontos dolog; akkor is, ha az ember férjnél van, hát még, ha válik! Milyen jó is, ha van egy barátnő, aki összeszed bennünket, amíg összeszedjük magunkat, akire főzhetünk, akinek átrendezhetjük a lakását – még ha nem is éhes, és egyenesen rühelli a rendet. Vagyis a barátság arra is jó, hogy megtudjuk, hogy néha egyáltalán nem lehet minket elviselni… és nem is biztos, hogy mindenben a férfiak a hibásak… Akár röhögni is lehetne azon, hogy egyikünk sem könnyű eset…

    A klasszikus darabról van szó, amelyet Jack Lemmon és Walter Matthau alakításával zárhattunk a szívünkbe. A szerző csavart a történeten és megalkotta a női változatot. Főhősei (Olive – Fésűs Nelly, Florence – Zorgel Enikő) semmiben sem egyeznek, mindenen összekapnak, mégis egymásra vannak utalva: igazi barátnők. Megpróbálnak kilépni az elfuserálódott élet mindennapos szürkeségéből: a két nő a házban lakó, vacsorameghívásuknak eleget tevő, jóképű spanyol testvérpárral (Mészáros Árpád Zsolt, Pál Tamás) vigasztalódik...

    Nemre és korra való tekintet nélkül, mindannyian magunkra ismerhetünk ebben a fergeteges vígjátékban, amely briliáns szellemességével és mindannyiunk számára ismerős, bohózatba illő konfliktusaival méltó párja az eredeti verziónak.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

    Kelemen Barnabás évtizedek óta a magyar és a nemzetközi zeneélet ünnepelt művésze, aki szólistaként és kamaramuzsikusként világszerte sikereket arat. Számos verseny győztese, játékát díjnyertes hanglemezek - köztük a Bartók Új Sorozat CD-i - örökítették meg.

    Ajánló


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

    ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

    A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016