• Program


    Oszi Boszi, a repülő nagyanyó
    3

    Oszi Boszi, a repülő nagyanyó

    Zenés kavalkádunk ajándék gyerekeknek és szülőknek, nagymamáknak és nagypapáknak: izgalmas kalandozás a zene világában a musicaltől az operetten át egészen az operáig, rengeteg mosollyal és kacagással.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 30. hétfő, 15:00

    Oszi Boszi, a repülő nagyanyó

    Sok zenével, tánccal és számtalan meglepetéssel készülünk nézőinknek családi, zenés meseshow-nkban, melynek főhőse nem más, mint Oszvald Marika. A „cigánykerék-királynő” bravúros előadásában operettslágereket hallhatunk, megcsodálhatjuk, ahogy az örökifjú művésznő vidáman, könnyedén, nagy szeretettel játszik minden alkalommal, óriási sikert aratva, és a sokféle csoda mellett azt is megmutatja, hogyan tud repülni egy nagyanyó.

    Varázslatos összeállításunkban ezenfelül a műfaj sztárjainak előadásában hallhatunk dalokat olyan népszerű rajzfilmekből, mint
    A dzsungel könyve, az Annie, a Bűbáj, az Oliver, az Oroszlánkirály és a Süsü, a sárkány, ezenkívül Offenbach, Mozart, Kacsóh Pongrác, Huszka Jenő, Szirmai Albert és Kálmán Imre világhírű melódiái is felcsendülnek. Zenés kavalkádunk ajándék gyerekeknek és szülőknek, nagymamáknak és nagypapáknak: izgalmas kalandozás a zene világában a musicaltől az operetten át egészen az operáig, rengeteg mosollyal és kacagással.

     

    Ajánlatunk


    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016