• Program


    Pickup & 4x4 Fesztivál 2018

    Pickup & 4x4 Fesztivál 2018

    A Limitless Accessories és a Hungaroring Off-Road Centrum, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel, idén újra megrendezi július 14-én a Pickup & 4x4 Fesztivált.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. július 14. szombat, 10:00

    Magyarországon és Európában is egyedülálló esemény, mivel nem „őrült off-roadozásról” van szó. Egy igényes, interaktív rendezvény, amely az egész család számára kikapcsolódást nyújt egy egész napon át off-road és vezetéstechnikai programokkal az épített pályákon és a természetes erdei környezetben. Továbbá kiállítókkal, koncertekkel, gyerekprogramokkal várunk mindenkit a HUNGARORING szívében!

    Az idei fesztiválon, újdonságokkal is várjuk az érdeklődőket! Az újdonságokról folyamatosan hírt adunk a Facebook esemény alatt.

    Betét program:

    A STIHL TIMBERSPORTS® Series

    A STIHL TIMBERSPORTS® Series egy nemzetközi fakitermelő versenysorozat. Ez a sportág elitosztálya: a versenyeken a legjobb versenyzők mérik össze tudásukat hat versenyszámban. Ezek nagyfokú technikai tudást, precizitást és erőt igényelnek. A fordulókon a legtöbb pontszámot elért versenyző lesz a győztes, így az indulóknak nem elég egy versenyszámban jól teljesíteniük: a verseny időtartama alatt a fejsze és fűrész tökéletes kontrolálása, valamint kiváló erőnlét és kitartás szükséges.

    Groupama Tanpálya

    Idén nem csak a terepjárókra és pickup-okra gondoltunk, előregisztrációval lehetőség lesz személyautókkal érkezőknek „instant” vezetéstechnikai tréningen is részt venni a Groupama Tanpálya csúszós tesztpályáin.

     

    VIP GOLD JEGY - 16.990 Ft

    Belépés a fesztivál területére

    Behajtási engedély pickuppal, vagy terepjáróval

    Dzsungel taxi

    Épített off-road pálya instruktorral

    Mobil off-road pálya instruktorral

    Catering

    Fesztviál póló (színes)

    Monster Truck utas, vagy vezetés

    Tanpálya 4-es használata

     

    SILVER JEGY - 9.990 Ft

    Belépés a fesztivál területére

    Behajtási engedély pickuppal, vagy terepjáróval

    Dzsungel taxi

    Épített off-road pálya instruktorral

    Mobil off-road pálya instruktorral

    Fesztviál póló (színes)

     

    BRONZ JEGY - 4.990 Ft

    Belépés a fesztivál területére

    Behajtási engedély pickuppal vagy terepjáróval

    Dzsungel taxi

    Épített off-road pálya instruktorral

    Fesztivál póló (alap)

     

    SÉTÁLÓ JEGY - 1.990 Ft

    Belépés a fesztivál területére

    Dzsungel taxi

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja közönségét, ahol a hangszereké és a dallamoké a főszerep. A koncert gerincét legújabb szólóalbuma, a Sensual Brutality anyaga alkotja, de első lemeze, az Intellectual Brutality már ismert kompozíciói is elhangzanak.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016