• Program


    Szőke Nikoletta, Balog József és a Jazzical Trio

    Szőke Nikoletta, Balog József és a Jazzical Trio

    CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. október 16. hétfő, 19:00

    A klasszikus és jazz zenét koncertjein gyakran ötvöző Káel Norbert egyik legújabb projektje a Bartók és Kodály műveit középpontba állító Crossing over, amely mind az elhangzó művek, mind pedig a közreműködők tekintetében valódi zenei csemegének ígérkezik. Az esten elhangzanak Bartók és Kodály ismert művei eredeti formájukban Balog József előadásában, majd Káel Norbert által átdolgozott jazz verziójuk szólal meg különböző felállásokban: szólóban, két zongorán, jazz trióval, vagy vokálisan. A két zongoristához Szőke Nikoletta, Lakatos Pecek Krisztián és Lakatos Pecek András csatlakozik.

    Szőke Nikoletta (ének), Balog József (zongora) Jazzical Trio: Káel Norbert (zongora), Lakatos Pecek Krisztián (bőgő), Lakatos Pecek András (dobok)

    Ajánlatunk


    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016