• Program


    TérTáncKoncert

    TérTáncKoncert

    Leonard Bernstein: Szimfonikus táncok a West Side Storyból

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. június 10. szombat, 18:00

    "Minden zenehallgató, egészen kicsi korától, ugyanolyan fontos a Fesztiválzenekar számára. Az, hogy ki fogékony a zenére, nem függ össze azzal, milyen családból jön. Minden ember tiszteletet érdemel.” Fischer Iván

    Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar 2015-ben indította útjára TérTáncKoncert elnevezésű kezdeményezését, amely nemcsak a muzsikáról és a közös táncról, hanem az egymás iránt érzett felelősségről, toleranciáról és tiszteletről is szól.

    A program legfontosabb szereplői azok a hátrányos helyzetű gyerekek, akik a Fesztiválzenekar játékára évről évre együtt táncolnak a budapesti Hősök terén, ahol egy napra ők is valódi hősökké válhatnak. Közösen dolgoznak egy célért hónapokon át, aminek az eredményét már valódi kreatív közösségként élvezhetik.

    Nagyszabású ingyenes szabadtéri koncertünket 2017-ben harmadszor is megszervezzük a gyerekek, a közönség és a koncertek apropóján kialakult közösség örömére. A résztvevő iskolák mind partnereink abban, hogy minél több roma és nem roma gyerek táncoljon együtt, hogy a közösen átéltek révén megtapasztalják a befogadás élményét. A heti táncpróbák mellett regionális találkozókat szervezünk, budapesti mentoriskolákat vonunk be a fogadásukra, és arra is alkalmat teremtünk, hogy találkozzanak a Fesztiválzenekar művészeivel, így hozva őket közelebb a klasszikus zenéhez.

    Hiszünk benne, hogy a muzsika képes különleges kapcsolatot építeni az emberek között nemtől, társadalmi helyzettől, etnikai hovatartozástól vagy nyelvi különbségektől függetlenül. Mindemellett összefogásra, az egymásra való odafigyelésre ösztönöz, és toleranciára tanít.

    Ajánlatunk


    Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény,…

    A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016