• Program


    Várkonyi Mátyás Színtársulás: Messiás.ma - Rockoratorikus passió Händel oratóriuma nyomán

    Várkonyi Mátyás Színtársulás: Messiás.ma - Rockoratorikus passió Händel oratóriuma nyomán

    A Reformáció Emlékév keretében Georg Friedrich Händel örökérvényű remekművéből, a Messiás című oratóriumból szcenírozott előadás készül.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2017. április 25. kedd, 19:00

    A Messiás.ma című átdolgozás hagyományos és mai, elektronikus hangszerekkel kombinált rockoratorikus passió. A bibliai szöveg új magyar fordításban hangzik el.

    Az alkotók és a többféle műfajból érkező előadók célja, hogy Händel oratóriumát a különböző zenei műfajok kedvelői és minden korosztály számára élvezetessé tegyék, eljuttatva így a csodálatos mű üzenetét az előadás nézőihez. A barokk hangzást a világhírű Liszt Ferenc Kamarazenekar és a nagy szakmai elismertségnek örvendő Új Liszt Ferenc Kamarakórus biztosítja; az oratórium klasszikus vonulatát négy vezető szólista, Rácz Rita, Balogh Eszter, Csengeri Attila és Gábor Géza képviseli. A közreműködők között olyan rangos zenészeket találunk, mint a rocklegenda Horváth Charlie és Karácsony James (LGT), valamint a musicalszínpadokról ismert Malek Andrea, Csuha Lajos, Földes Tamás, Makrai Pál és Szemenyei János. A közel száz művész részvételével megvalósuló előadásban a Fodor Zoltán koreográfus által vezetett Inversedance társulatnak köszönhetően a mozgás, a tánc is hangsúlyt kap. A produkció jelmeztervezője Horváth Kata, megálmodója, karmestere, zenei és művészeti vezetője Várkonyi Mátyás Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, a Generál együttes vezetője, a Rock Színház alapító igazgatója.

    Rendező: MAKAMIX-R Zene- és Iparművészeti Bt., Reformáció 500 Emlékbizottság

     

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016