• művész


  Bányoczky Nóra
  2

  Bányoczky Nóra

  Bányoczky Nóra neve és arca nem csak a tévé képernyőjéről lehet ismerős. A fiatal színésznőt ugyanis számtalan színházban láthattuk már, mióta elvégezte a Madách Musical Tánc és Zeneművészeti Iskolát, ahol a legnagyobbaktól tanulhatott. Nóri állandóan úton van, hiszen Tatabányán él, de kötelességei mindig máshová szólítják. Ő azonban nem bánja,…

   Tovább

  Aktuális programok


  Jelenleg nincs futó program!

  Bányoczky Nóra neve és arca nem csak a tévé képernyőjéről lehet ismerős. A fiatal színésznőt ugyanis számtalan színházban láthattuk már, mióta elvégezte a Madách Musical Tánc és Zeneművészeti Iskolát, ahol a legnagyobbaktól tanulhatott. Nóri állandóan úton van, hiszen Tatabányán él, de kötelességei mindig máshová szólítják. Ő azonban nem bánja, hiszen imádja, hogy azt csinálhatja, amiről gyerekként álmodozott.

  - Mostanában nem csak a színházban láthatunk, hanem a képernyőn is, több műsorban énekelsz.

  - Így van. A színház mellett a Muzsika Tv-n futó Retro Disco és a Fűre lépni Ihos műsorban is láthatnak a nézők. Illetve a Magyar Lovas Színház Komárom előadásai is képernyőre kerülnek folyamatosan, például Operett Gála, János Vitéz, Ludas Matyi, amiket az M1-en, Echo Tv-n, Duna Tv-n láthatnak/láthattak, valamint kisebb összeállítások a Muzsika Tv-n is láthatóak előadásainkból.

  Abigél

  Abigél

  Győri Nemzeti Színház
  Varga Edit
  Valahol Európában

  Valahol Európában

  Veres 1 Színház
  SUHANC

  Ajánlataink
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016