• művész


  Canarro

  Canarro

  A CANARRO magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, más néven a manouche swing köré épül. Zenéjük igazán szerteágazó, melyre nagy hatással volt Django Reinhartd és a francia, valamint a magyar cigányzene szeretete. Saját és ismert dallamok, köztük film betét dalok, egy igazán különleges hangzásban: a Django swing, a…

   Tovább

  Aktuális programok


  Jelenleg nincs futó program!

  A CANARRO magával ragadó zenéje a tradicionális gipsy jazz, más néven a manouche swing köré épül. Zenéjük igazán szerteágazó, melyre nagy hatással volt Django Reinhartd és a francia, valamint a magyar cigányzene szeretete. Saját és ismert dallamok, köztük film betét dalok, egy igazán különleges hangzásban: a Django swing, a tangó, a bossa-nova, a magyar békebeli sanzon és jazz-zene stílusában ötvözve kerülnek feldolgozásra, a jazzre jellemző zenei szabadsággal. A swinges lüktetésű manouche dallamokat, olykor magyar népzenei elemekkel keverve, új, teljesen egyéni stílust teremtenek zenéjükkel.

  A zenekar elsőként képviseli hazánkban ezt a műfajt. Izgalmas zenei utazásban varázsolják elénk a 20-30- 40- es évek Európai swing és jazz zenéjét, fiatalos, dinamikus, improvizatív stílusban, felemelő dallamokon keresztül.

  Szakál Tamás – hegedű

  Sidoo Attila – gitár

  Jakab Viktor - gitár

  Soós Márton - bőgő.

  Cseh Balázs – dob

  Kovács Zoltán - zongora

  Musique de l'Europe Festival

  Musique de l'Europe Festival

  MOMkult
  • Fellépő

  Ajánlataink


  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016