• művész


  Ed Sheeran
  2

  Ed Sheeran

  Edward Christopher "Ed" Sheeran 1991. február 17-én született Hebden Bridge-ben. Gyermekkorát a Kelet-Angliában található Framlinghamben töltötte, amely annyira kedves volt számára, hogy elhatározta, a saját gyermekeit is itt neveli majd. Családjától nem állt távol a művészet: apja kurátor és oktató, anyja ékszertervező volt, bátyja klasszikus zenét szerez. Így talán…

   Tovább

  Aktuális programok


  Jelenleg nincs futó program!

  Edward Christopher "Ed" Sheeran 1991. február 17-én született Hebden Bridge-ben. Gyermekkorát a Kelet-Angliában található Framlinghamben töltötte, amely annyira kedves volt számára, hogy elhatározta, a saját gyermekeit is itt neveli majd. Családjától nem állt távol a művészet: apja kurátor és oktató, anyja ékszertervező volt, bátyja klasszikus zenét szerez. Így talán nem csoda, hogy Ed is nagyon fiatalon kezdett el zenével foglalkozni, énekelt kórusban és hamar megtanult játszani egy sor hangszeren. 2008-ban aztán elköltözött Londonba, hogy zenei karriert építsen.

  Bár közreműködött One Direction, Justin Beiber vagy éppen Rudimental számainak az elkészítésében is, felfedezését barátjának, Taylor Swiftnek köszönheti, akivel közösen 2012-ben egy rendkívül sikeres turnét csináltak az “Everything Has Changed” című számmal. 2013-ban Sheeran The A Team című számát az év dalának jelölték a Grammy-díjátadón. Azóta pedig olyan sztárokkal énekelt közösen, mint Beyoncé, Andrea Bocelli vagy éppen Elton John és túl van 38 millió eladott lemezen. Leginkább talán folk popként jellemezhető stílusát és dalait milliók imádják világszerte, koncertjeire pillanatok alatt elkelnek a jegyek.

   

  Sziget Fesztivál 2019 (1.NAP) / SZERDAI napijegy - Sziget-élmény Ed Sheerannel! - SOLD OUT

  Sziget Fesztivál 2019 (1.NAP) / SZERDAI napijegy - Sziget-élmény Ed Sheerannel! - SOLD OUT

  SZIGET2020
  • Énekes

  Ajánlataink


  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016