• művész


  Fink Evelin

  Fink Evelin

  Jelmeztervező.

  A márka egyszerre képviseli az időtálló és stílusalkotó darabokat. A kollekciók darabjai azoknak a hölgyeknek készülnek, akik erőt és magabiztosságot sugároznak, tudják mit akarnak, gyengédek és mégis erősek az élet minden területén. A márka fő jellemzői a merész anyagkombinációk, a szabásvonalak játékos használata, a légies, mégis…

   Tovább

  Aktuális programok


  Jelenleg nincs futó program!

  Jelmeztervező.

  A márka egyszerre képviseli az időtálló és stílusalkotó darabokat. A kollekciók darabjai azoknak a hölgyeknek készülnek, akik erőt és magabiztosságot sugároznak, tudják mit akarnak, gyengédek és mégis erősek az élet minden területén. A márka fő jellemzői a merész anyagkombinációk, a szabásvonalak játékos használata, a légies, mégis nemes megoldások párosítása.

  Az Evelin Fink márka 2013-ban született. Megálmodója Fink Evelin divattervező, aki a kezdetek óta kitartóan lépviseli a mindennapi városi elegancia fontos szerepét. A márka összes darabja átgondolt és frappáns szabásvonalak párosításával születik, felhasználva az időtálló sziluettek és a mai napokra jellemző anyagok párosítását.

  Bepasiztunk

  Bepasiztunk

  MADÁCH SZÍNHÁZ
  A jelmezeket tervezte és készítette
  Bepasiztunk - Válás rock and roll

  Bepasiztunk - Válás rock and roll

  Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.
  Jelmez

  Ajánlataink
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016