• művész


  Vass Imre

  Vass Imre

  Táncos, előadó.

  2007-ben végzett a Budapest Tánciskolában, magyar társulatokkal kezdett dolgozni, úgy mint a HODWORKS, a Tünet Együttes, az Artus, az Andaxinház, a STEREO Akt, Ladjánszki Márta és a JEL Színház. 2015-ben a Grace c. produkcióban csatlakozott a Hodworks-höz. Emellett közreműködött külföldön a United Sorry (A\NL), Ultima…

   Tovább

  Aktuális programok


  HODWORKS: Grace

  MU Színház

  A Grace gondosan felépített előadásában olyan absztrakt helyzetekkel szembesülhetünk, amelyek normákat és megkötéseket felülírva vezetnek be bennünket egy ugyan…

  Táncos, előadó.

  2007-ben végzett a Budapest Tánciskolában, magyar társulatokkal kezdett dolgozni, úgy mint a HODWORKS, a Tünet Együttes, az Artus, az Andaxinház, a STEREO Akt, Ladjánszki Márta és a JEL Színház. 2015-ben a Grace c. produkcióban csatlakozott a Hodworks-höz. Emellett közreműködött külföldön a United Sorry (A\NL), Ultima Vez (BE), a Rapid Eye (DK) és Ingri Fiksdal (NO) munkáiban.

  2010-ben danceWEB ösztöndíjas (ImPulsTanz táncfesztivál) és részt vett Az Ismeretlen Kutatása programban (Műhely Alapítvány). 2012ben L1 rezidens, 2012-2013ban a SPAZIO rezidencia sorozat, 2016-ban a Philadelphia Bilateral Artist Exchange Program (Philadelphia Dance Projects, Műhely Alapítvány) résztvevője.

  2010 óta készít önálló koreográfiákat. Munkáiban a test és az elme egymásra hatását vizsgálja.

  taking place (2015) című koreográfiája Lábán Rudolf díj nominált, a STANDING GROUND (2017) pedig a főváros STAFÉTA programja által támogatott.A hagyományos fekete-doboz előadások mellett érdekli a nézők közvetlen, performansz alapú megszólítása is, amelyekhez többek között a Trafó terei és NEXT fesztiváljai is lehetőséget nyújtottak: Fájdalomtest (2015), Játék a peremvidéken (2017).

  Rendszeresen alkot Somló Dáviddal: it comes it goes (2013), IITTHHOONN (2018) és DROHNENTANZ (2019). A DEEPER F Colective tagja Marcio K. Canabarroval, MolnárCsabával és Vadas Zsófia Tamarával. DEEPER és SMASH felléptek Berlinben és Budapesten. Az iCoDaCo-val (2018-2020) 5 nemzetközi koreográfussal létrehozta az ’it will come later’ előadást, amely turnézott Hong Kongban, Magyarorszégon, Svédországban, Walesben, Lengyelországban és Skóciában.

  A Hodworks Grace című darabjában szerepelt.

  Felülről az ibolyát

  Felülről az ibolyát

  Pécsi Országos Színházi Találkozó
  • Színész
  Játékok

  Játékok

  Jurányi Produkciós Inkubátorház
  • Előadó
  Molnár / Vadas / Vass: game changer

  Molnár / Vadas / Vass: game changer

  Trafó Kortárs Művészetek Háza
  • Alkotók és előadók
  Vass Imre: taking place

  Vass Imre: taking place

  MU Színház
  • Koreográfia

  Ajánlataink
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016