• Program


  1 x 3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy
  7

  1 x 3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy

  Ray Cooney: 1 x 3 néha 4 avagy Egyszerháromnéhanégy
  bohózat
  Bemutató: 2012. május 25. Madách Színház

  Lehet-e a szelíd őrületet a totális tébolyig fokozni? És onnan tovább? Ray Cooney és Tony Hilton darabja bizonyítja, hogy a legkacagtatóbb helyzet után is mindig van másik, hogy rátegyen egy lapáttal az előzőre.

  A történet egyszerű alaphelyzetből kezdi fékezhetetlen száguldását a végkifejlet felé: a dúsgazdag Hardcastle tízezer fontot szándékozik egy volt üzlettársa fiának ajándékozni azzal az egy feltétellel, hogy a fiún kívül ne legyen más örökös a láthatáron. Az angol úr vidéki házában összeverődő színes forgatag biztosítja az állandó meglepetéseket, személycseréket, félreértéseket, egyszóval a rekeszizmok folyamatos ostromát. A fékevesztett komédia során közelebbi ismeretséget köthetünk egy kellőképpen romlott lakájjal, egy bájos vénkisasszonnyal, modern művészetekkel kacérkodó leányzóval, műkritikus udvarlóval, ügyvédekkel és álügyvédekkel. És ha mindez nem lenne elég, néha még a bútorok is önálló életre kelnek, hogy új és új meglepetéssel szolgáljanak. Mindeközben pedig tetemes mennyiségű konyak fogy.

  Ajánló


  Terence McNally: Ketten egyedül New York-i duett a Thália Színház saját előadása

  A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozat színpadi adaptációja Magyarországon. 2018-ban magyarul lesz látható…

  Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar és angol felirattal  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016