• Program


    13. Ördögkatlan Fesztivál - hétvégi bérlet

    13. Ördögkatlan Fesztivál - hétvégi bérlet

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 27. hétfő, 7:00


    12 sikeresen megrendezett fesztivál után ijedten nézhetünk a számra: 13. A babona szerint ez balszerencsét hoz. Mi ezzel mit se törődünk: hiszen a babonával szemben ott tornyosul egy tucatnyi év számtalan gyönyörű élménye. Tudhatjuk, hogy a százezernyi látogató, a fellépők ezrei, a sokszáz helyi lakos a szívét hozza a Katlanba, bizotsak vagyunk abban, hogy 2020 nyarán újra a minőség, a szabadság, az emberség ünnepe lesz a 13. Ördögkatlan. Még az is kiderülhet, hogy ez a mi szerencseszámunk.

    Idén már október közepétől kaphatókbérleteink és napijegyeink. Úgy igyekeztünk kitalálni a rendszert, hogy minél hamarabb vásárolod meg őket, annál olcsóbban hozzájutsz. Érdemes - mert talán épp a 13. Katlan lesz a legjobb! 

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban,…

    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016