• Program


  21/22 Rumini 14

  21/22 Rumini 14

  Testet ölt a fantázia, hogy keresztül repítsen Rumini kalandos utazásán megküzdve megannyi veszéllyel, szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl egy interaktív gyermekprodukcióban.

  "Mindenki a fedélzetre! Napkeltekor útnak indul a Szélkirálynő. Az úticél Pelevár, a világ legnagyobb kikötője. Mint a hajó kapitánya várom lelkes, vidám, szorgos és eszes matrózok jelentkezését! Utunk nem lesz veszélytelen, át kell kelnünk a Ragacs-tengeren és talán a Sárkány-szorost sem tudjuk kikerülni, küldetésünk azonban fontos! Ne késlekedj hát, tarts velem a Szélkirálynő fedélzetén egy nem mindennapi utazásra!" - Bojtos Benedek kapitány

  Rumini, a bátor és talpraesett kisegér kalandos története sokak szívébe belopta magát az elmúlt években. Berg Judit méltán népszerű regénysorozata első kötetének karakterei elevenednek meg társulatunk legújabb, interaktív gyermekprodukciójában. Testet ölt a fantázia, hogy keresztül repítsen Rumini kalandos utazásán megküzdve megannyi veszéllyel, szárazföldön innen és a határtalan tengeren túl.

   

  Koreográfia: BALKÁNYI KITTY, FODOR ZOLTÁN, valamint az Inveresedance Társulat művészeiÍró: BERG JUDIT
  Zene: GERGELY ATTILA, montázs
  Fényterv: FODOR ZOLTÁN
  Jelmezterv: VERÉB DIÁNA
  Díszletterv: RÁKAY TAMÁS
  Videó: DINEA LÁSZLÓ  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016