• Program


    22/23 KoméDiák Színpad: A Mumus

    22/23 KoméDiák Színpad: A Mumus

    A Zenthe Ferenc Színház utánpótlás csoportja a KoméDiák Színpad bemutatja: A Mumus

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 18. csütörtök, 15:00

    A Mumus egy bájos mesejáték, amely minden korosztály számára szórakoztató perceket ígér. A történet egy borús, csütörtök este kezdődik, mikor az emberek közt rekedt mumuskirály, a három testvér, Lina, Dani és Marci szobájába keres menedéket a vihar elől. Másnap a szülők természetesen semmit sem hisznek az egészből, így a gyerekeknek egyedül kell kieszelniük egy haditervet a szőrös rémség hatástalanítására. Míg a két fiú a padláson bujkáló királyt ejti foglyul, Lina csodával határos módon átjut Mumusországba, ahol egy egész nemzet gondja szakad a nyakába: kiderül, hogy a mumusok kedvesek, az igazi gonosz a feneketlen bendőjű Zsák, aki ABC-sorrendben falja fel az országot. Már éppen az „L” betűnél jár, ami vészesen közel van az „M”-hez, ezzel együtt a mumusok és Mumusország végéhez. Mit tudnak a szörnyűség megakadályozása érdekében tenni Lina mumusbarátai: Hébehó, Böhöm és Celofán? Mi lesz, ha a fiúk miatt Szvetozár király nem tud a népe megmentésére sietni? Egy hét éves kislány mégis mit tudna egy rémséges zsákkal kezdeni? Elég két nap arra, hogy ne vesszen Mumusország az örök pusztulásba? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatnak a nézők választ kétfelvonásos darabunkban.

    Zenés mesejáték.

    Szereplők:

    Anya: Berki Dzsenifer

    Apa: Ivony Bálint

    Lina: Tóth Anna Zsófia

    Dani: Oláh Dániel

    Marci: Bódi Dániel

    Hébehó: Hajdú-Bene Marcell

    Böhöm: Koch Rebeka

    Celofán: Nagy Evelin

    Szvetozár: Balázs Attila

    Zsák: Csontos Judit 

    Mumusok: Erdei Barnabás, Gyurcsik Jázmin, Ispán Lili, Johann Boglárka, Kiss Dániel, Kiss Szabina, Kónya Alexandra, Nagy Diána, Nagy Gréta, Nagy Fruzsina, Percze Csenge, Szabó Franciska, Tóth Patrícia

    Dalszövegek: Bornai Tibor

    Zene: Varga László Leon

    Jelmez:  Szakmár Zsuzsanna 

    Táncok: Juhász Amarilla, Kéri Szabolcs

    Rendező: Farkasné Ponyi Beatrix

    Ajánlatunk


    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért érdemes élni – Duncan MacMillan tollából.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

    Ajánló


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016