• Program


  22/23 Zenthe Nyár: Csókos asszony
  7

  22/23 Zenthe Nyár: Csókos asszony

  Engedje, hogy a Csókos asszony fülbemászó dallama és szellemes története elvarázsolja Önt! Legyen részese egy vidám, pezsgő hangulatú estének a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron!

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: augusztus 16. szerda, 20:30

  22/23 Zenthe Nyár
  Csókos asszony
  Esőnap: augusztus 17. 20.30

  A Zenthe Ferenc Színház nagyszabású operettje most a szabadtéri színpadon várja a műfaj kedvelőit! Élő zenekar, tánc és fergeteges szórakozás a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron!

  Az előadás a WS Tüzép támogatásával valósul meg.

  Józsefváros ünnepel, mert a Nagytemplom utcai talált gyerekből primadonnává vált Pünkösdi Kató, óriási sikert aratott a Csókos asszony című operett főszerepében. Kató nevelőapja, Kubanek pazar vacsorát szervez, amelynek fénypontjaként Dorozsmai Pista, Kató szerelme végre megkérheti a lány kezét. Látszólag minden adott a felhőtlen folytatáshoz, csakhogy az ünneplés egy szempillantás alatt fordul botrányba, mert a jegygyűrű egy kis éjszakai mulatozás áldozatává vált.  És amíg a gyűrű sehol, addig egy újabb férfi érkezik a bérház szegényes udvarába, Báró Tarpataky, a dúsgazdag mecénás, aki felajánlja pártfogását Katónak. Az ígért fényűzés, a csillogó élet igazán csábító. De hogy kiállja-e a próbát a szerelem, és ki kinek a nyakába borul végül, arra majd válaszol a női szív.

  Az előadás meghívást kapott az ország legnevesebb operett fesztiváljára, a VI. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválra (2023. június 17.)

  Rendező: Kis Domonkos Márk
  Közreműködik: Egri Szimfonikus Zenekar, GG Tánc Eger, Thália Tanoda növendékei

  Helyszín: Salgótarján, Fő tér, Szabadtéri színpad

  Ajánlatunk


  2023-ban, immáron 11. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

  Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

  Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

  Ajánló


  Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

  Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

  Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016