• Program


    22/23 Zenthe Nyár: Csókos asszony
    7

    22/23 Zenthe Nyár: Csókos asszony

    Engedje, hogy a Csókos asszony fülbemászó dallama és szellemes története elvarázsolja Önt! Legyen részese egy vidám, pezsgő hangulatú estének a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 16. szerda, 20:30

    22/23 Zenthe Nyár
    Csókos asszony
    Esőnap: augusztus 17. 20.30

    A Zenthe Ferenc Színház nagyszabású operettje most a szabadtéri színpadon várja a műfaj kedvelőit! Élő zenekar, tánc és fergeteges szórakozás a Toyota Salgótarján - Zenthe Nyáron!

    Az előadás a WS Tüzép támogatásával valósul meg.

    Józsefváros ünnepel, mert a Nagytemplom utcai talált gyerekből primadonnává vált Pünkösdi Kató, óriási sikert aratott a Csókos asszony című operett főszerepében. Kató nevelőapja, Kubanek pazar vacsorát szervez, amelynek fénypontjaként Dorozsmai Pista, Kató szerelme végre megkérheti a lány kezét. Látszólag minden adott a felhőtlen folytatáshoz, csakhogy az ünneplés egy szempillantás alatt fordul botrányba, mert a jegygyűrű egy kis éjszakai mulatozás áldozatává vált.  És amíg a gyűrű sehol, addig egy újabb férfi érkezik a bérház szegényes udvarába, Báró Tarpataky, a dúsgazdag mecénás, aki felajánlja pártfogását Katónak. Az ígért fényűzés, a csillogó élet igazán csábító. De hogy kiállja-e a próbát a szerelem, és ki kinek a nyakába borul végül, arra majd válaszol a női szív.

    Az előadás meghívást kapott az ország legnevesebb operett fesztiváljára, a VI. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválra (2023. június 17.)

    Rendező: Kis Domonkos Márk
    Közreműködik: Egri Szimfonikus Zenekar, GG Tánc Eger, Thália Tanoda növendékei

    Helyszín: Salgótarján, Fő tér, Szabadtéri színpad

    Ajánlatunk


    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016