• Program


    Aktuális előadások



    Sárközi Gyula Presser Gáborral közösen válogatta ki a legismertebb LGT számokat és együtt úgy rendezték azokat sorba, hogy mese szülessen belőle: életünk meséje.

    Az előadás zenei anyaga: Miénk itt a tér; Engedj el; Szentimentális rakenroll; Boksz; Az ígéret földje; Nem adom fel; A csúnya fiúknak is van szíve; Gondolj rám; Mindenki.

    A Sárközi Gyula Társulat elődje, a KFKI Kamarabalett 2001-ben, a Madách Színházban mutatta be első előadását Mindenki – LGT Táncképek címmel, az előadás óriási sikert aratott. A darab a tánc eszközével mutat be emberi sorsokat, karaktereket.

    Az első felvonást Jurányi Patrick koreografálta, alcíme: Ülök a járdán. Az LGT egyedülálló zenei stílusa ihlette a produkciót, mely a férfi-nő közti érzelmeket is megmutatja a klasszikus baletten keresztül.
    A második rész formailag a showtánc és klasszikus táncelemek ötvözetéből áll, alcíme: Miénk ez a cirkusz – koreográfusa Sárközi Gyula, aki Kovács Zsolttal és Kováts Gergely Csanáddal a modern tánc nyelvén gondolta újra a tánclépéseket.

    Előadják a Sárközi Gyula Társulat művészei és a Madách Táncművészeti Iskola növendékei.
    Első felvonásban közreműködik: Sándor Péter, színművész, második felvonásban szólót táncol: Rókusfalvy Lili.

    Műsoridő: 2x45 perc, egy szünettel

    A Klauzál Színházbérlet III. előadása, az előadásra Az affér című produkcióra megváltott jegyek érvényesek.

    Ajánló


    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Az iskolai év végéhez közeledve a Csillagszeműek különböző csoportjai két programmal várják a közönséget a Hagyományok Házában: 17 órától a…

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016