• Program


  39 lépcsőfok

  39 lépcsőfok

  Richard Hannay középkorú, jól szituált, jó megjelenésű agglegény meglehetős unalomban éli szürke hétköznapjait Londonban, amíg egy napon véletlenül össze nem találkozik egy feltűnően csinos fiatal nővel, és hirtelen egy irtózatos bűnügy kellős közepén nem találja magát.

  Buchan-Hitchcock-Barlow: 39 LÉPCSŐFOK
  John Buchan regénye és Alfred Hitchcock filmje alapján írta PATRICK BARLOW
  Fordította: Vajda Miklós

  Richard Hannay középkorú, jól szituált, jó megjelenésű agglegény meglehetős unalomban éli szürke hétköznapjait Londonban, amíg egy napon véletlenül össze nem találkozik egy feltűnően csinos fiatal nővel, és hirtelen egy irtózatos bűnügy kellős közepén nem találja magát. A harminckilenc lépcső John Buchan 1915-ös regényének és Alfred Hitchcock 1935-ös filmjének adaptációja. Patrick Barlow 2005-ös színpadi változata óriási sikert aratott Londonban, és azóta az egész világot bejárta. A Játékszín előadásának érdekessége, hogy az eredeti történetet négy szereplő játssza el. Csak a Hannay-t alakító Lengyel Tamás játszik egy szerepet, Lévay Viktória négy egymástól teljesen eltérő nőalakot jelenít meg. A többi huszonhat karaktert pedig Nagy Sándor és Szirtes Balázs kelti életre. Ettől az eredeti kémtörténet bűnügyi komédiába fordul.

  Szereplők:
  LENGYEL TAMÁS
  LÉVAY VIKTÓRIA
  NAGY SÁNDOR
  SZIRTES BALÁZS

  Díszlettervező: Horgas Péter
  Jelmeztervező: Bujdosó Nóra
  Zene, koreográfia, videóanimáció: Horgas Ádám
  Rendezőasszisztens, ügyelő: Petyi János, Skrabán Judit
  Súgó: Sajben Anita
  Rendező: HORGAS ÁDÁM

  Patrick Barlow adaptációja Simon Corble és Nobby Dimon eredeti ötlete alapján Edward Snape és a Fiery Angel Limited engedélye alapján.

  Ajánló


  Traccs! Pécs legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Dr. Almási Kitti az a nő,…

  Az Egyesült Királyság valaha élt legeredményesebb jazzművészének számító Cullum egyedi megközelítésben ötvözi a…

  Traccs! Tatabánya legújabb beszélgető-est sorozatának második vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016