• Program


  39 lépcsőfok

  39 lépcsőfok

  Buchan-Hitchcock-Barlow: 39 LÉPCSŐFOK - krimi-vígjáték
  John Buchan regénye és Alfred Hitchcock filmje alapján írta PATRICK BARLOW
  Fordította: Vajda Miklós

  Aktuális előadások

  Richard Hannay középkorú, jól szituált, jó megjelenésű agglegény meglehetős unalomban éli szürke hétköznapjait Londonban, amíg egy napon véletlenül össze nem találkozik egy feltűnően csinos fiatal nővel, és hirtelen egy irtózatos bűnügy kellős közepén nem találja magát. A harminckilenc lépcső John Buchan 1915-ös regénye és Alfred Hitchcock 1935-ös filmjének adaptációja. Patrick Barlow 2005-ös színpadi változata óriási sikert aratott Londonban, és azóta az egész világot bejárta. A Játékszín előadásának érdekessége, hogy az eredeti történetet négy szereplő játssza el. Csak a Hannay-t alakító Lengyel Tamás játszik egy szerepet, Lévay Viktória három egymástól teljesen eltérő nőalakot jelenít meg. A többi huszonhat szerepet pedig Nagy Sándor és Szirtes Balázs kelti életre. Ettől az eredeti kémtörténet bűnügyi komédiába fordul.

  Patrick Barlow adaptációja Simon Corble és Nobby Dimon eredeti ötlete alapján Edward Snape és a Fiery Angel Limited engedélye alapján.

  Ajánló


  A mi történetünk ma játszódik, a new york-i Bloomingdale’s áruházban – de játszódhatna…

  A Sütemények Királynője Pintér Béla és Társulatának előadása.

  Móricz dzsentrivilágának nem vívódó és elbukó figurája Nyíri Balázs birtokos. Pontosan tudja, hogy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016