• Program


  4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

  4s Street - Ritmusra vernek a szívek / HEY, JUNE!

  A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett most az eredeti felállást fúvósokkal és vonósokkal egészíti ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik.

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: június 9. péntek, 20:00

  4s Street - Ritmusra vernek a szívek
  HEY, JUNE!

  Idén ünnepli fennállása ötödik évfordulóját a 2018-ban, Gyergyószentmiklóson alakult 4S Street nevű öttagú zenekar, amely fülbemászó, könnyed folkos popot és indie-s alternatív rockot játszik. A legszebb Erdélyi Magyar Dal címet kétszer, 2018-ban és 2021-ben is elnyerték szerzeményeikkel, tavaly Petőfi Zenei Díjat is kaptak. Az együttes a Müpába egy rendhagyó műsorral érkezik, és eddig nem ismert oldalát mutatja meg a közönségnek: fúvósokkal és vonósokkal kiegészült felállásban lép színpadra.

  A 4S Street 2018-ban alakult, és első nagylemeze már a következő évben meg is jelent, sőt, a Fellegvár című album gyors sikert is hozott a társaságnak. A dallamos, rádióbarát gitárzenét játszó kvintett a következő években aztán továbbfejlődött, és második, Szebb napok című 2021-es albumával kiemelkedő játszási eredményeket ért el, előbb az arany-, majd a platinalemez minősítést is megkapta, hogy aztán 2022-re koncertjeivel is megerősítse népszerűségét. Ebben az évben megszerezte a Petőfi Zenei Díj - Az év zenekara elismerést, és Fonogram-díjra is jelölték az év felfedezettje kategóriájában. Dalaik több millió lejátszást és megtekintést jegyeznek az online platformokon. Erre a különleges alkalomra olyan rendhagyó műsorral készülnek, amely a zenekar eddig nem ismert oldalát is megmutatja a közönségnek. Az eredeti ötös felállást fúvósokkal és vonósokkal egészítik ki, aminek köszönhetően a tőlük megszokott hangzásvilágból egy teljesen más zenei környezetbe kerülnek át a dalaik. Ahogyan nyilatkozták: „Természetesen magunkkal visszük a legismertebb dalainkat, ugyanakkor olyan meglepetésekkel is készülünk, amelyek kizárólag ezen a koncerten kapnak helyet.”

  4S Street:
  ének, akusztikus gitár - Alin Nicuta
  billentyűk, szaxofon - Mihály Csaba
  dob - Pál Andor
  gitár - Fülöp Loránd
  basszusgitár - Szabó László

  Rendező: Müpa

  Ajánlatunk


  Kacsóh Pongrác JÁNOS VITÉZ Daljáték három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

  Lehár Ferenc, avagy a magyar Operettkirály alkotása, a maga zeneiségével, szövevényes történetével műfajának méltó képviselője. A háromfelvonásos operett ősbemutatója óta osztatlan sikert arat a közönség soraiban. Történetünk egy párizsi szerelem eseményeit meséli el, amely egy dús gazdag özvegy és egy bohém szívtipró között bontakozik ki. A politika és a pénz világa a háttérből irányítja az eseményeket, miközben a fordulatos történet során láthatjuk két szép, azonban magukat valóságos bálványokként kezelő ember megszelídülését az egymásra találásban.

  A zenés szövegszínház Léna és Péter örvényszerű házasságát meséli el, a feleség és a férj szemszögéből egyaránt.

  Ajánló


  Marius Petipa / Alekszandr Gorszkij / Kaszjan Golejzovszkij / Michael Messerer / Ludwig Minkus DON QUIJOTE Balett három felvonásban

  VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016